Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИзслушване, което е подкрепено от народни представители, ние

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИзслушване, което е подкрепено от народни представители, ние
Коментари Харесай

Мария Капон: Борисов избяга и отиде в отпуска

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Изслушване, което е подкрепено от народни представители, ние сме вносители, само че е подкрепено и от другите сътрудници, към този момент им споделям парламентарните групи на " ИТН " и народни представители. Така че това чуване за проекта за възобновяване и резистентност е извънредно значимо, тъй като трябваше министър председателят да пристигна и да изясни за какво вършат бойкот, и то неговия вицепремиер. Обаче министър председателят реши да избяга и да отиде в отпуска. Няма никакво значение, за нас е значимо да създадем това чуване, с цел да разберем какво се случва по министерствата, работните групи са изработили всичко, което има като забележки от Европейската комисия и за какво Томислав Дончев счита, че няма потребност да го прави някой различен.

Това сподели по Нова Тв Мария Капон, народен представител от " Изправи Се.Мутри вън " по отношение на чуванията в Народното събрание.

За мен е значимо да разберем по какъв начин е изхарчен този 1 милиард. Занапред народните представители са се заклели и могат да вземат всякакво решение за това къде да се организират съвещанията на Народното събрание, това ще се реши на председателски съвет, сподели още Мария Капон.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР